MARC Business School Offers Company Linked MBA Program

Common Management Admission Test score not must for B-school ...
From this academic year, AICTE had asked business schools in the state to admit students on the basis of their CMAT score.
timesofindia.indiatimes.com/city/...not.../19813248.cms
MARC Business School Offers Company Linked MBA Program
Ranked 2nd best in India for a reason, MARC Business School is the first and only B-school to offer Company Linked MBA Program.
www.htcampus.com/.../marc-business-school-offers-company-...
Handicapping Your Business School Odds | Poets and Quants
A special best of edition of our handicapping series.
poetsandquants.com/.../handicapping-your-business-school-od...
Harvard B-School's Best Startups | Poets and Quants
Who topped the list in HBS' New Venture Competition?
poetsandquants.com/2013/05/.../harvard-b-schools-best-startu...
Life @SCMHRD : Life @ B-Schools - Page (6) : PaGaLGuY Forums
5- how are the faculty of scmhrd ? how would you rate them on a scale of 10 ? 6- how frequently can students attend b school events and fests ? and how easy is ...
pagalguy.com/forums/life-at-b-schools/life.../p-16275448/


BestCVDataBank

We BestCVDataBank provide an opportunity to the best employers and smart job seekers the opportunity to meet at one place. It is an effective   low cost and win-win situation in this harsh Global Reccesion time

Comments

 1. Energie besparen voor beginners:
  Iedereen heeft de mond vol over energie besparen, maar wat bereiken we nu in de praktijk? Ook energiebedrijven spreken erover, maar wat is hun belang? Ze hebben er toch alle baat bij om zoveel mogelijk stroom te verkopen? Stel dat ieder huishouden zou kunnen voorzien in de eigen energiebehoefte, wat gebeurt er dan met de gesubsidieerde windmolenparken en andere energie centrales. Los van de vraag of ze kolen gestookt zijn, aangedreven worden door atoomenergie of biomassa. Vermoedelijk gaat er dan een belasting worden geheven door de overheid op bepaalde vormen van energievoorziening. De overheid is vaak aandeelhouder van energiebedrijven of kan een deel van de winst afromen. Als deze winst op gaat in wind(energie), wat dan? Het is mooi als iedereen eigen kleine windmolen kan integreren in de schoorsteen. Deze zou cilindervormig moeten zijn en voldoende energie opwekken voor het huishouden. Het mooie als dit niet meer in het zicht staat, dat we van de lelijke zonnepanelen af zijn die iedereen op zijn dak heeft liggen.
  Over zonnepanelen gesproken. Er zijn Europese landen die eerst de burger hebben gepushed om het dak vol te leggen met zonnepanlen. Nu zijn er mensen die zoveel stroom opwekken dat zij dit kunnen terugleveren aan het net. Wat gebeurt er nu, de overheid vraagt wel eerst een vergoeding om stroom terug te mogen leveren aan het energienet. En dan is er nog meneer de Gugt. De redder van de Europese zonnepanelenindustrie. Zij hebben gelobbyd en gehoor gevonden, want de Chinese zonnepanelen worden te goedkoop aangeboden. Lever zelf betere kwaliteit tegen een redelijke prijs en het is niet nodig om een ‘Jihad’ te starten in de vorm van importheffingen. Een handelsoorlog met China gaat Europa verliezen. Europa is wel een grote afzetmarkt, maar zo goed is de consumptie in de Europese markt niet. Als er al wordt geconsumeerd is het in China en de USA.

  Website: http://uwbeste.nl/energie-besparen

  ReplyDelete
 2. Studenten uitzendbureau en payrolling rukt op in Nederland
  Bij payrolling geeft een bedrijf zijn juridisch werkgeverschap uit handen, waarbij werknemers in dienst treden van een payrollorganisatie. Bij een studenten uitzendbureau gaat het hoogwaardige kandidaten met high potential. De administratieve verplichtingen en financiële risico’s van het werkgeverschap zijn voor de payrollonderneming. Het bedrijf – de opdrachtgever – is wel zelf verantwoordelijk voor de werving, selectie en begeleiding van werknemers. Payrolling vormt voor opdrachtgevers een manier van administratieve en arbeidsrechtelijke taken op een eenvoudige wijze uit te besteden. Meestal geldt een exclusiviteitsbeding. Het payrollbedrijf mag de medewerkers niet tewerkstellen bij andere bedrijven, tenzij er sprake is van ontslag of re-integratie. Bij payrollen gaat het vaak om een langdurige relatie tussen werkgever en werknemer.
  Hoe is payrollen geregeld?
  De payrollbranche kent een eigen brancheorganisatie: de Vereniging voor Payrollondemeningen (VPO), die vijftig procent van de payrollmarkt organiseert. VPO-leden onderscheiden zich in positieve zin door payrollmedewerkers altijd vanaf dag één dezelfde arbeidsvoorwaarden te geven als werknemers die onder de CAO van de opdrachtgever vallen. Dat is geregeld in de eigen Arbeidsvoorwaardenregeling. De payrollovereenkomst valt onder de definitie van de uitzendovereenkomst (artikel 7:69o BW). Payrollbedrijven kunnen dus ook bij brancheorganisaties van de uitzendsector aangesloten zijn, de ABU ofNBBU. In dat geval geldt de betreffende CAO voor Uitzendkrachten. Is een payrollbedrijf geen lid van een branchevereniging, dan moet dat bedrijf - tijdens algemeenverbindendverklaring de ABU-CAO toepassen. Enkele payrollbedrijven hebben een eigen cao met een vakbond afgesloten.

  Wat betekent dit voor de arbeidsvoorwaarden en sociale verzekeringen?
  De arbeidsvoorwaarden van payrollmedewerkers hangen af van de vraag of zij onder de ABU, NBBU of andere CAO vallen of onder de Arbeidsvoorwaardenregeling van de VPO. Maar over het algemeen kan gesteld worden dat bij bonafide ondernemingen de arbeidsvoorwaarden fatsoenlijk zijn geregeld. Payrolllerachten zijn daarnaast gewoon verzekerd voor ziekte, arbeidsongeschiktheid en de WW. Bovendien wordt er na 26 weken pensioen opgebouwd; bij de VPO gebeurt dit al na twee maanden. Op basis van de Arbowet is de inlener verantwoordelijk voor de arbeidsomstandigheden van de werknemers.

  Waarom maken werkgevers u gebruik van payrollen?
  Volgens cijfers van EIM uit 2010 werken er zo'n 144000 werkmers op payrollbasis. Dat gebeurt vooral in de horeca, bij de overheid en in het onderwijs. Verreweg de grootste groep (72%) werkt in een MKB-bedrijf, dit geld vaak ook voor uitzendkrachten. Uit hetzelfde onderzoek blijkt dat werkgevers om meerdere redenen gebruikmaken van payrolling: de behoefte aan flexibiliteit; de vereenvoudiging van de salaris- en personeelsadministratie en het voorkomen van financiële risico’s bij bijvoorbeeld ziekte en ontslag.

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

TOP 20 BUSINESS SCHOOLS IN ASIA:

Top Business Schools in Asia

Top 10 Business Schools in the World